Een korte introductie van het CrossFit Haarlem team

Ontmoet de fitness experts die klaarstaan om je te helpen bij het behalen van jouw sportieve doelen

START NU

Onze coaches

Katerina Tucker coach at CrossFit Haarlem

Katerina Tucker

When I started CrossFit I realised that this was my passion. Being a CrossFit athlete for the last five years and combining this with my studies in Psychology helps me transmit this passion to other people. I love working with people who, regardless what their goals are, simply overcome their selves, push their limits and most importantly … have fun!

Willem Oudemans coach at CrossFit Haarlem

Willem Oudemans

CrossFit Haarlem heb ik opgericht vanuit mijn passie voor deze sport, maar vooral omdat ik hiermee op een unieke manier mensen kan helpen met hun gezondheid, fitheid en lifestyle.

Terry Takken coach at CrossFit Haarlem

Terry Takken

Terry heeft een specifieke opleiding gedaan voor CrossFit tijdens en na zwangerschap. Daarnaast is ze ook ervaringsdeskundige als moeder van twee kids. Ze weet als geen ander wat het is om fit te blijven, een gezin te runnen en te werken als coach.

Simon Widler coach at CrossFit Haarlem

Simon Widler

While focussing on team sports most of my life I started picking up powerlifting, weightlifting and strongman as well, but something was missing…When I then found CrossFit, I fell in love with the supportive community and the amazing people in this sport!

Olena Yankova coach at CrossFit Haarlem

Olena Yankova

Als fit-mom en mede-eigenaar van CrossFit Haarlem geniet ik elke dag van wat het leven mij brengt. Fit zijn zorgt ervoor dat ik dit alles nog intenser kan beleven en er kan zijn voor de mensen om mij heen.

Sven Veenstra coach at CrossFit Haarlem

Sven Veenstra

Ik hield vanaf dag één van zowel de veelzijdige manier van trainen, als van de community die bij CrossFit hoort. Het kan letterlijk je leven veranderen. Ik vind het fantastisch dat ik als coach mag bijdragen aan die levensverandering bij sommige van onze leden.

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en samen kunnen bepalen hoe we het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven