Rooster

 
Gratis Intake

CrossFit

Ben je nog niet ervaren met CrossFit? Maak je geen zorgen. CrossFit is voor iedereen toegankelijk en kan je beoefenen op je eigen niveau.

Strength

CrossFit Strength focust op de ontwikkeling van kracht, explosiviteit en mobiliteit zodat je je krachtig voelt, minder snel blessures op loopt en weerbaar bent.

Conditioning

De conditioning lessen zijn trainingen gericht op duur- en herstelvermogen. Deze trainingen zijn voor iedereen, ongeacht niveau.

Weight Loss

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met ons trainingsconcept lukt het jou om extreme resultaten te behalen.

Nutrition

Naast sporten en meer bewegen hoort bewust eten en de juiste voeding bij een gezonde levensstijl. Samen met jou gaan wij aan de slag om een gezond eetpatroon en gezond gedrag aan te leren.

Lifestyle

Wij helpen jou met het creëren en onderhouden van een gezonde lifestyle. Dit doen we vanuit een breder perspectief, met een holistische aanpak.

Onze prijzen

Onze abonnementen starten al vanaf €80 per maand. Voor meer informatie klik je op de knop.
Meer informatie

Weet je nog niet zeker of CrossFit Haarlem iets voor je is?

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we je het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.

Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven