fbpx

Whole Life Challenge

Maak tot 4 januari nog gebruik van de vroegboek korting en bespaar $10,-.

Op 21 Januari beginnen we met een super leuke achtweekse uitdaging die draait om gezondheid. Deze laagdrempelige challenge is voor jezelf, maar doe je gelukkig niet alleen, maar met een leuke groep leden van CrossFit Haarlem. Wereldwijd doen er zelfs honderden gyms aan mee.

Acht weken lang houd je eenvoudig bij hoe je slaapt, of je voldoende drinkt, hoe je eet en hoe vaak je sport. In totaal zijn het zeven lifestyle aspecten die in deze combinatie een enorme boost geven aan je gezondheid.

In het spel verdien je punten als je iets doet wat goed is voor je gezondheid en krijg je bijvoorbeeld punten aftrek als je een broodje frikandel eet. Je kan, eventueel met onze hulp, zelf een spelniveau kiezen wat bij je past. Daarna is het een kwestie van bijhouden en eventueel je ervaring delen in de groep.

Naast het spel krijg je ook informatie over voeding, lifestyle en gezondheid en zullen we een paar keer een bijeenkomst organiseren in de gym.

Hoewel de challenge maar acht weken duurt kan het een enorme impact hebben op je leven. In mijn ogen is het begin van 2017 een ideaal moment om hiermee te starten. Het obstakel dat ben je zelf, je hoeft alleen maar te beginnen. Doe je ook mee?

[x_button shape=”rounded” size=”small” float=”none” href=”https://crossfithaarlem.nl/challenge” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]Info & Inschrijven[/x_button]