fbpx

Town Hall Meeting 2016

Het idee van de Town Hall was om iedereen te informeren, maar vooral ook de gelegenheid te geven om vragen te stellen. Mocht je nog met vragen zitten of feedback hebben, laat het ons dan weten.

In de afgelopen jaren hebben we een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar we nu staan is iets waar we allemaal trots op mogen zijn. CrossFit Haarlem valt en staat bij de betrokkenheid en inzet van de leden. Onze hechte community is het hart van CrossFit Haarlem en reden van ons bestaan.
Vanaf het begin van CrossFit Haarlem is het persoonlijke contact de prioriteit geweest. We geloven dat we alleen met 1-op-1 begeleiding en training in kleine groepen echt een verschil kunnen maken in iemands leven. We geloven niet in de massaliteit van hoe producten en diensten tegenwoordig worden aangeboden. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dit beseffen en bewuste keuzes maken omtrent duurzaamheid, gezondheid, maatschappij en milieu. Dit is waar wij voor staan. Het is prachtig om te zien dat we die idealen kunnen delen met onze vrienden in de gym.

dsr