Ben je vandaag op je best?

Ben je vandaag op je best?

Fit zijn is een Lifestyle

Hoe voel jij je vandaag? Vol energie, sterk, soepel?

Dit is voor de meeste mensen niet vanzelfsprekend en toch kan het vrij eenvoudig. Wil je ook dat gevoel dat je alles aan kan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Echt Fit en Gezond

Bij CrossFit trainen we alle onderdelen van fit zijn. Kracht, balans, conditie en flexibiliteit. Dit alleen zorgt voor een gezond en fit lichaam en een heldere geest.

Voor Alle Niveaus

Onze combinatie van groepsles en 1-op-1 training geeft je een stevige basis aan techniek zodat je goed van start kan gaan.

Een Stok achter de Deur

Volhouden kan een uitdaging zijn, maar is een stuk eenvoudiger als er iemand op je let. Ieder lid heeft bij ons een eigen coach. Dit is je stok achter de deur om resultaten te behalen.

Krachttraining

De combinatie van diverse trainingtools geven je een hele uitdagende en gevarieerde les, met de mogelijkheid om kracht, conditie én lenigheid te trainen.

Conditietraining

Omdat we in een circuit veel verschillende trainingsmiddelen combineren krijg je in een hele korte tijd een top workout. Hoe hoger de intensiteit hoe sneller jouw progressie om super fit te worden.

Kom sneller in Shape

Wanneer je de smaak te pakken hebt, wil je meer bereiken en nog sneller resultaten behalen. We geven je advies op het gebied van voeding om snel in shape te komen. We leren je meer over een optimaal herstel, blessure preventie en het nut van bepaalde supplementen.