fbpx

Aanbieding
6 Weken Challenge

Aanbieding 6 Weken Challenge

Terug in Shape komen

Doe de 6 weken Challenge

Minuten
Seconden

Speciaal 6 Weken Programma

Door de enorme vraag zijn onze startplaatsen beperkt beschikbaar…

273+ Succesverhalen en daar komen elke dag meer bij... Ben jij de volgende?

Lees hieronder over onze Methode

DE DRIE FUNDAMENTELE PRINCIPES

 

Training

Intensieve Workouts

2 tot 3x per week met een coach, lekker intensief trainen in een kleine groep. De workouts helpen je om vet te verbranden, in shape te komen en sneller resultaten te zien. We maken je progressie inzichtelijk, wat enorm helpt om resultaten te blijven behouden.

Voeding

Voedingsplan

We maken een uniek, persoonlijk speciaal maaltijden plan om snel vet te verbranden en je immuunsysteem te boosten. Het plan is samengesteld naar jouw voorkeur, zodat het eenvoudig vol te houden is en je kunt blijven genieten van wat je graag eet.

Coaching

Persoonlijk Contact

Je krijgt een eigen coach. Op elk moment van de dag zijn wij er om je te helpen, tips en advies te geven, of gewoon om je aan te moedigen. Wij zijn er om er voor te zorgen dat fit en gezond blijft.

PS –  De verkorte versie van wat hierboven staat.

Net als wij, scrol je waarschijnlijk direct naar beneden. Daarom hier in het kort – We willen je helpen zolang je ook echt komt opdagen en er volledig voor gaat. Het is onze intentie om er voor te zorgen dat je onvoorstelbare resultaten behaalt en het maximaal naar je zin hebt. We doen ons uiterste best, want we hopen dat je na afloop bij ons blijft. Dat ben je uiteraard niet verplicht. ⚠ Maar ik zal je alvast verklappen; de meeste mensen zijn zo gek op onze training en gezellige groep dat ze blijven. Je bent gewaarschuwd ⚠

***LAATSTE DAG OM TE REGISTREREN!!***

CrossFit Haarlem

Drukkersweg 8
2031EE Haarlem

Willem Oudemans
0615286786