Over CrossFit Haarlem

Het is al meer dan 10 jaar bekend dat CrossFit Haarlem mensen uit Haarlem helpt op het gebied van fitness en lifestyle. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden.

Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Over CrossFit Haarlem
arrow-down

Waarom CrossFit Haarlem?

Resultaatgerichte aanpak
Resultaatgerichte aanpak

Met ons trainingsconcept lukt het jou extreem veel calorieën te verbranden. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining val jij op een verantwoorden manier af zonder spiermassa te verliezen.

Voedingsbegeleiding
Voedingsbegeleiding

Naast bewegen is voeding belangrijk binnen een gezonde, fitte levensstijl. Krijg persoonlijk advies en ontdek hoe jij op een makkelijke en gezonde manier kunt afvallen.

Voor iedereen
Voor iedereen

Bij CrossFit Haarlem stap je een gym binnen waar iedereen - van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, van topsporter tot weekend warrior - welkom is.

Motiverende community
Motiverende community

Onze community is onze grootste kracht. Je zult vrienden maken die je zullen inspireren, uitdagen en motiveren. We trainen samen, socializen en behalen doelstellingen!

Het CrossFit Haarlem Team

Katerina Tucker
Katerina Tucker
Willem Oudemans
Willem Oudemans
Terry Takken
Terry Takken
Simon Widler
Simon Widler
Olena Yankova
Olena Yankova
Sven Veenstra
Sven Veenstra

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

<b>Arjo</b>

"Mijn beste vriend raadde mij CrossFit aan en zo kwam ik bij CrossFit Haarlem terecht en er was direct een klik!Binnen 6 weken was mijn vetpercentage 7% lager, maar, nog veel belangrijker: ik was fitter en blijer."

Arjo

<b>Luca</b>

"Een jaar geleden heb ik CrossFit ontdekt hier bij CrossFit Haarlem en ik heb eindelijk een sport gevonden waar ik echt plezier in heb op een plek die heel goed bij me past."

Luca

<b>Jim</b>

" Being active in the CrossFit Haarlem community over the past 3 years has been a game changer for me. I lost around 12 kilos of fat and added some lean muscle mass. I feel stronger and more energised than I can ever remember and I haven’t found my limits yet."

Jim

<b>David</b>

"Ik ben hier ongeveer een jaar geleden begonnen en de resultaten zijn tot nu toe uitstekend! Behalve dat ik in de eerste 6 maanden 15 kg ben afgevallen, geniet ik van de uitdagende trainingen, leer ik nieuwe technieken, en push ik mezelf verder dan ik mogelijk dacht. Het belangrijkste is echter de ongelooflijke gemeenschap van mensen hier, zowel trainers als leden. Een duidelijke 5-sterrenbeoordeling van mij!"

David

arrow-left
arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

CrossFit Haarlem: De sportschool voor CrossFit, Nutrition en Lifestyle

CrossFit Haarlem helpt jou op weg naar een nieuwe fittere, gezondere en slankere leefstijl. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met de Gratis Intake en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met CrossFit Haarlem

Maak kennis met CrossFit Haarlem