fbpx

Welkom

Challenge Online Coaching

INTRODUCTIE

Deze online portal is voor onze Challengers en Online Coaching leden. Je vindt hier veel informatie over de training, voeding en lifestyle aspecten die een grote impact kunnen hebben op je leven. Ik hoop dat je de tijd neemt om de informatie goed te bestuderen. Heel veel succes en vooral ook veel plezier.

Gebruik de Menu knop links bovenin om te navigeren tussen de verschillende onderdelen in deze portal.

Cursus Inhoud

NUTRITION SECTION

In de nutrition sectie vind je alle informatie over je voeding. Onder andere het receptenboek en de handleiding van het maaltijdplan.

Bevat belangrijke informatie!

Training SECTION

In de training sectie vind je alle informatie over je training. We hebben voor de leden die bij CrossFit Haarlem trainen onze eigen app genaamd CrossFit Haarlem. 

Voor online coaching leden maken we gebruik van de software van TrueCoach waarin de coach jouw trainings-programma publiceert.

Supplements section

Lees alles over onze aanbevolen supplementen van OrangeFit in dit hoofdstuk.

Tips & Trics Section

In deze sectie vind je nuttige tips, veel gestelde vragen en handige gadgets & gear die je goed kan gebruiken bij onze online coaching.

Movement Fundamentals

Onze online-cursus bestaat uit 8 lessen waarin de veel gebruikte oefeningen worden besproken. 

Wil je de oefeningen goed aanleren, dan raden we je aan om te kiezen voor Online of in-house Personal Training van een van onze CrossFit coaches. Online Personal Training is mogelijk door middel van video coaching. Neem hiervoor contact op met je coach.

Facebook Groups

Challengers Only

 

CrossFit Haarlem Members

Tijd om weer fit te worden?
We bellen je graag.