fbpx

CrossFit Haarlem

Fundamentals​ Cursus

Fitter Healthier Happier Stronger People

Fit | Sterk |​​ Behendig

CrossFit is een hele vernieuwende en uitdagende manier van trainen. Die uitdaging ligt hem ook in het aanleren van nieuwe oefeningen en het verbeteren van je behendigheid.

Onze Fundamentals cursus is ontworpen om je voor te bereiden op de groepslessen. Maar we leren je ook veel basisvaardigheden die nodig zijn om fitter en gezonder te leven. Het geeft je meer kracht en behendigheid, souplesse en conditie. Na deze cursus kan je veilig en effectief mee trainen op een hogere intensiteit en heb je een uitstekende basiskennis van veel verschillende oefeningen. We leggen een goed fundament waarop je je gezondheid en fitheid verder zal kunnen bouwen.

Coaching en Online

De cursus bestaat uit twee Fundamentals delen van in totaal 8 lessen. Elke les bestaat uit een online gedeelte met meerdere video’s van de oefeningen. 

Wil je de oefeningen snel en goed beheersen én specifieke aanpassingen die voor jou belangrijk zijn? Dan raden we aan om te kiezen voor Personal Training van een van onze CrossFit coaches. Neem hiervoor contact op met je coach.

Beginners en Gevorderden

Onze Fundamentals cursus is voor alle niveau’s. Er komen diverse bewegingen aan bod uit het gewichtheffen, turnen en de atletiek. Ervaring of een basis fitheid is niet nodig.

We bouwen het stap voor stap op zodat je de techniek goed kan aanleren. Wil je werken aan je techniek of gewoon snel fit en sterk worden? Of wil je bijvoorbeeld een handstand of een pull-up leren? We gaan graag met je aan de slag.