Edgar Teleguario

Als ik CrossFit in één woord zou kunnen beschrijven, zou het … Happiness 🙂 zijn.
Na jaren fitness- en bootcamptraining te hebben gedaan, werd ik door een vriend geïntroduceerd bij CrossFit en sinds de eerste dag werd het mijn nieuwe passie.
Het is bijna 5 jaar geleden dat ik begon met CrossFit. In het begin als een fanatiek lid en later ontdekte ik dat mijn fascinatie om mensen te helpen en CrossFit veel dingen gemeen hebben, dus besloot ik mijn reis als coach te beginnen. Sinds mei 2017 heb ik mijn CrossFit-diploma Level 1 en begin 2018 kreeg ik de specialisatie CrossFit Gymnastics.

Nu heb ik de mogelijkheid om deel te nemen aan deze geweldige community, waar ik fitter kan worden en heel veel plezier heb in het helpen van de leden. Soms zie ik er serieuzer uit dan dat ik in werkelijkheid ben. Dus als ik niet lach, lach dan gewoon naar mij en ik zal naar je glimlachen.

Mijn vrienden zullen me omschrijven als iemand die benaderbaar, vriendelijk, eerlijk en met een goed gevoel voor humor is.

Mijn favoriete oefening is de Burpees, I love it. … je gelooft me niet, toch? Grapje, mijn favoriete oefening is Handstand pushup en Front Squats.

Reserveer hier

30min Quarterly Personal Coaching is inbegrepen in het lidmaatschap. Personal Training & Fundamentals zijn tegen extra betaling. 

Algemene Voorwaarden

Het lid conformeert zich bij het maken van een persoonlijke afspraak automatisch aan deze annuleringsvoorwaarden. Indien om welke reden dan ook een afspraak niet kan doorgaan, dan moet dit tenminste 24 uur van te voren worden doorgegeven. Voor afspraken die niet worden nagekomen of korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd worden de kosten volledig in rekening gebracht.

Indien het lid te laat aanwezig is, zijn wij genoodzaakt de verloren tijd in te korten op de sessie.

Bij meer dan vijftien minuten te laat kan de persoonlijke afspraak alleen in uitzonderlijke gevallen doorgaan. Bij te laat komen wordt de sessie ten alle tijden volledig in rekening gebracht.

Bij te laat komen bij een groepstraining kan er niet meer worden deelgenomen en wordt de les volledig in rekening gebracht op het deelname tegoed.

CrossFit Haarlem biedt privé begeleiding aan in de vorm van Personal Coaching. Personal Coaching kan worden afgenomen in de vorm van een abonnement of los tegen aanvullende betaling.

Bij een actief lidmaatschap, is het Personal Coaching tegoed maximaal 3 maanden geldig. Niet gebruikte tegoeden vervallen na 3 maanden.

Bij het beëindigen van een Personal Coaching abonnement en/of het beëindigen van het lidmaatschap vervallen alle niet gebruikte tegoeden.