Edgar Teleguario

Als ik CrossFit in één woord zou kunnen beschrijven, zou het … Happiness 🙂 zijn.
Na jaren fitness- en bootcamptraining te hebben gedaan, werd ik door een vriend geïntroduceerd bij CrossFit en sinds de eerste dag werd het mijn nieuwe passie.
Het is bijna 5 jaar geleden dat ik begon met CrossFit. In het begin als een fanatiek lid en later ontdekte ik dat mijn fascinatie om mensen te helpen en CrossFit veel dingen gemeen hebben, dus besloot ik mijn reis als coach te beginnen. Sinds mei 2017 heb ik mijn CrossFit-diploma Level 1 en begin 2018 kreeg ik de specialisatie CrossFit Gymnastics.

Nu heb ik de mogelijkheid om deel te nemen aan deze geweldige community, waar ik fitter kan worden en heel veel plezier heb in het helpen van de leden. Soms zie ik er serieuzer uit dan dat ik in werkelijkheid ben. Dus als ik niet lach, lach dan gewoon naar mij en ik zal naar je glimlachen.

Mijn vrienden zullen me omschrijven als iemand die benaderbaar, vriendelijk, eerlijk en met een goed gevoel voor humor is.

Mijn favoriete oefening is de Burpees, I love it. … je gelooft me niet, toch? Grapje, mijn favoriete oefening is Handstand pushup en Front Squats.

Reserveer hier

30min Quarterly Personal Coaching is inbegrepen in het lidmaatschap. Personal Training & Fundamentals zijn tegen extra betaling. 

Algemene Voorwaarden