fbpx

Ga je door na de Challenge? Maak vandaag je keuze.

Let op! Dit speciale aanbod is niet meer geldig na de Challenge.

Lid worden

Dit tijdelijk aanbod is niet meer geldig na afloop van de Challenge.

  • Geen inschrijf geld €50,00
  • Inclusief elk kwartaal 30 min Personal Coaching t.w.v. €45,00
  • Inclusief 4x per jaar Body Analyzer t.w.v. €45,00

Wat betreft de Challenge Finale?

Als je het voorafgestelde Challenge doel hebt gehaald, dan krijg je afgesproken bedrag retour wat staat op je initiële inschrijfformulier. Bij het aangaan van een lidmaatschap wordt dit verrekend met de maandelijkse contributie.

Dit aanbod is niet meer geldig na de finale dag.

Are you staying after the Challenge?

Attention! This special offer is only valid until the last measurement day of the Challenge.

Become a member (Temporary offer)

This temporary offer is no longer valid after the Challenge.

  • No registration fee of € 50.00
  • Including 30 min Personal Coaching every quarter, value € 45.00
  • Including 4x a year Body Analyzer, value € 45.00

How about the Challenge Deposit?

If you have met the predetermined Challenge goal, you will receive an agreed upon amount of money back which is listed on your initial registration form. In case you continue with a us with a membership, this will be deducted from your monthly fee. This offer is not valid after the final day.

Kies hier je lidmaatschap / Membership Request

Voorwaarden

Alle lidmaatschappen worden aangegaan voor een specifieke periode (keuze hierboven) en kunnen niet worden overgedragen en er zijn geen terugbetalings-mogelijkheden. Na de commitment periode is het abonnement per hele kalendermaand opzegbaar met een opzegtermijn van één kalender maand.
Vroegtijdig opzeggen is alleen mogelijk ná 6 maanden en daarbij alleen in het geval van een verhuizing buiten een straal van 25km, verlies van werk, medische redenen of militaire uitzending. Voor alle voorgenoemde uitzonderingen is officiëel bewijs vereist.
Deze moet minimaal 15 dagen voor het einde van de maand worden aangevraagd. Een pauze is voor minimaal 6 weken en maximaal 4 maanden (of 6 maanden in geval van zwangerschap). Daarna gaat het lidmaatschap automatisch weer in.
Met het oog op de veiligheid is na een afwezigheid van meer dan 30 dagen, minimaal 1 personal training sessie vereist.
Alle Personal coaching sessies zijn geldig voor 3 maanden en kunnen niet worden vergoed of worden bewaard voor later. Zorg dat de sessies op tijd worden ingeboekt.
Voor afspraken die niet worden nagekomen of korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, worden de kosten volledig in rekening gebracht.
CrossFit Haarlem is te allen tijde gerechtigd om haar prijzen aan te passen.
Betalingen zijn per automatische incasso. Na een tweede stornering sturen we een iDeal betaal link per email. Bij het uitblijven van de betaling van meer dan 2 maanden rekenen we €15,- administratie kosten.
Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan CrossFit Haarlem om doorlopende of eenmalig incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schijven en aan uw bank om doorlopend of eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van CrossFit Haarlem. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden op crossfithaarlem.nl/algemene-voorwaarden