Belangrijk: reserveer direct hieronder

Vanwege de vele verzoeken hebben we helaas geen plaats meer voor proeflessen, maar gelukkig kan je wel direct aan de slag met de privé Workshop hieronder. 

De Privé Workshop

We beginnen met een privé workshop van ongeveer 90 minuten, zodat je alle aandacht krijgt die nodig is voor een goede start. We pakken het gedegen aan, dus maak je geen zorgen over je niveau. Het is echt voor alle niveau’s en we geven ook advies bij eventuele beperkingen of blessures.

De eerste privé workshop omvat een assessment, een vetmeting, voedingsbespreking en een CrossFit training. De prijs van deze uitgebreide privé workshop is slechts €99,-.

Reserveer hieronder

Zonder boeking kunnen we helaas geen contact met je opnemen, gezien we op dit moment geen plaats hebben voor proefsessies of gratis kennismakingen.

Prijzen

Ons lidmaatschap is vanaf €109,- per maand en omvat naast de groepsles ook privé coaching van een vaste eigen coach. Na de initiële assessment tijdens de privé workshop kan je met je coach bespreken hoe we je het beste kunnen helpen. We geven lidmaatschap advies op basis van je beweging, je fitheid en je doelen.

Lestijden van de Groepslessen