Het aanbod van CrossFit Haarlem

Het aanbod van CrossFit Haarlem

Ontdek het veelzijdige aanbod van CrossFit Haarlem

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

CrossFit
CrossFit

Ben je nog niet ervaren met CrossFit? Maak je geen zorgen. CrossFit is voor iedereen toegankelijk en kan je beoefenen op je eigen niveau.

Strength
Strength

CrossFit Strength focust op de ontwikkeling van kracht, explosiviteit en mobiliteit zodat je je krachtig voelt, minder snel blessures op loopt en weerbaar bent.

Conditioning
Conditioning

De conditioning lessen zijn trainingen gericht op duur- en herstelvermogen. Deze trainingen zijn voor iedereen, ongeacht niveau.

Weight Loss
Weight Loss

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met ons trainingsconcept lukt het jou om extreme resultaten te behalen.

Nutrition
Nutrition

Naast sporten en meer bewegen hoort bewust eten en de juiste voeding bij een gezonde levensstijl. Samen met jou gaan wij aan de slag om een gezond eetpatroon en gezond gedrag aan te leren.

Lifestyle
Lifestyle

Wij helpen jou met het creëren en onderhouden van een gezonde lifestyle. Dit doen we vanuit een breder perspectief, met een holistische aanpak.

Wat onze leden zeggen

<b>Arjo</b>

"Mijn beste vriend raadde mij CrossFit aan en zo kwam ik bij CrossFit Haarlem terecht en er was direct een klik!Binnen 6 weken was mijn vetpercentage 7% lager, maar, nog veel belangrijker: ik was fitter en blijer."

Arjo

<b>Luca</b>

"Een jaar geleden heb ik CrossFit ontdekt hier bij CrossFit Haarlem en ik heb eindelijk een sport gevonden waar ik echt plezier in heb op een plek die heel goed bij me past."

Luca

<b>Jim</b>

" Being active in the CrossFit Haarlem community over the past 3 years has been a game changer for me. I lost around 12 kilos of fat and added some lean muscle mass. I feel stronger and more energised than I can ever remember and I haven’t found my limits yet."

Jim

<b>David</b>

"Ik ben hier ongeveer een jaar geleden begonnen en de resultaten zijn tot nu toe uitstekend! Behalve dat ik in de eerste 6 maanden 15 kg ben afgevallen, geniet ik van de uitdagende trainingen, leer ik nieuwe technieken, en push ik mezelf verder dan ik mogelijk dacht. Het belangrijkste is echter de ongelooflijke gemeenschap van mensen hier, zowel trainers als leden. Een duidelijke 5-sterrenbeoordeling van mij!"

David

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Intake!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van CrossFit tot aan Lifestyle bij CrossFit Haarlem

CrossFit Haarlem helpt jou op weg naar een nieuwe fittere, gezondere en slankere leefstijl. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met de Gratis Intake en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met CrossFit Haarlem

Maak kennis met CrossFit Haarlem