Wacht niet langer

Tijd om in shape te komen.

 
[contact-form-7 id="15469" title="6weekchallenge"]

[waiting name=”Downtown”]

Wat is de 6 weken challenge?

Fitness Check

We bekijken samen je kracht, conditie en lenigheid in een persoonlijke check van 60 minuten

Fundamentals

Vier lessen privé training waarin we je de techniek leren van de meest effectieve oefeningen

CrossFit Workout

2x per week intensieve CrossFit groepstraining met ons unieke trainingsprogramma

Resultaten

Resultaat gericht door persoonlijk advies op het gebied van voeding, training en herstel

Elementen van de challenge

Training: KRACHT & CONDITIE

Met het CrossFit programma pak je kracht en conditie tegelijk aan. Intensieve interval training zorgt voor snelle resultaten en langdurige vet verbranding, terwijl je ook nog spierkracht opbouwt.

Voeding: SHAPE & gezondheid

Een atletisch lichaam krijg je alleen door de combinatie van de juiste voeding en de juiste training. We helpen je stap voor stap.

Mindset: Doorzetten

Ga je grootste uitdaging aan in deze 6 weken. We helpen je naar je doel met een unieke combinatie van privé training en groepstraining. Dit zorgt ervoor dat je focus en motivatie sterk blijft.

Wat onze leden zeggen

De aanpak van Crossfit Haarlem was voor mij de doorslag om een intake aan te vragen, waar andere gyms adverteren met: “Doe een proefles mee” vinden ze bij CrossFit Haarlem het erg belangrijk dat je de basistechnieken goed beheerst. De sfeer in de gym is super, iedereen is open en wilt je adviseren of zijn/haar ervaringen met je delen. Kan wel zeggen dat dit, voor mij, het begin is van een verslavende sport en misschien wel een lifestyle.

Martin Stuiv

Het leuke aan CrossFit Haarlem is de persoonlijke benadering. Je bent geen nummer en de trainers zijn in staat om op ieder gewenst niveau begeleiding te bieden. Persoonlijk had ik al wat ervaring met CrossFit alleen merk ik in de tijd dat ik nu bij CrossFit Haarlem bezig ben dat ik echt mooie stappen heb gemaakt. Dit is dan ook de belangrijkste reden voor mij om deze recensie te schrijven, echt verdiend deze 5 sterren!

Thijs Avezaat

We hebben beperkt plaats

Reserveer snel want we hebben maximaal twee plaatsen per dag beschikbaar.